Esimese blogiklassi logopildi loomise lugu asub alates 03.01.2012 kooli materjalilaos

http://www.box.com/s/1d2kj3xfn2oiim0eermc

Pildi autor on Saksa fotograaf Bernhard Lang, kelle tegemisi saad jälgida siit:
http://www.bernhardlang.de/







neljapäev, 5. jaanuar 2012

Algus ja ots ehk ajaratas ringi käib, meil aeg taas kohtuda.

The Flame of Love (Armastuse leek)
Kujutise asukoht: http://www.flameoflove.org/theprayer-eng.php

Armas inimingel, kes Sa oled saabunud siia oma kaitseinglist teejuhi juhatusel!
Täna on meil rõõm siiagi ruumi teada anda, et Mariast esimene Virtuaalse Inglite Juhitud Galaktilise Inimese Suhtlemiskooli "Ilmapuulaste kasvatus" õpilane on läbinud ettenähtud täiendusprogrammi, saavutanud vajalikul määral inglitega suhtlemise pädevuse, omandanud oskuse inimestega armastavalt suheldes tee märkidele kindlaks jääda, õppinud end emotsionaalselt tasakaalus hoidma, kriisides selget meelt ja kainet suhtumist hoidma, end teiste teenimisele pühendama ja kõigist klammerdumistest vabaks andma ning on valmis alustama kooli arendusmeeskonna "Maapealsed inglid" kokkukogumist.
"Maapealsete inglite" nimetus on tuletatud samast bloginimest, mille lugeja Sa praegu oled. See oli kõige esimene kooli harutiib, mille nimetuse näitasime toonasele Merikesena elanud Mariale tema haridusele ja tööstiilile lähedase ingliterapeudi Doreen Virtue Ph.D raamatu "Maapealsete inglite maailmas" näitel. Inglid ei tee vahet, kas tegu on ühe või mitme tegevusega, mis inimesi liidab, aga maised reeglid teevad ettekirjutuse, et täpselt samasugust nime ei või ettevõtmiste tunnusena kasutada ning seetõttu anti valik põhimõttel, et see ruum siin on paljude iniminglite ilusate teenimiste näidete kokkutoomise maailm, millest saavad teised enda teenimisülesandele eeskujusid leida.
"Maapealsete inglite" meeskonna jaoks on kooli uue, 3. etapi tähistuseks valmis pandud üksnes soovijatele mõeldud blogiline koosolekuruum, mis kannab sümboolset tulevikunägemuslikku pealkirja "Ilmapuuinglite kojutulek." Selles ruumis esitletakse kooli kroonikalugu, blogisissekannetena õppetunni kokkuvõtteid ning emotsioonide toitmise pildi- ja videovaramut. See ruum on omamoodi keskstaap, kus saab iga taotluse teinu end turvaliselt ja pingevabalt väljendada, anda edasi oma tegelikke mõtteid, rääkida kordaminekuist ja küsida ingliteraapilist nõu, aga see eeldab ka seda, et meeskonnaliikme kandidaadi ülesanne on esindada kõiges inglite märki, milleks on Looja ja inglite kanali isetu teenimine, kaastundlik ja tingimusteta armastav suhtumine enda ja teiste ellu, sirgjooneline ja avatud stiilis suhtlemine, julgus öelda ei, kui seesmine tunne nii ütleb ja kui on antud jah-sõna, siis seda kõigis tegudes väljendada. Meeskond, mida galaktilise inimese suhtlemistava järgi treenima hakatakse, peab valmis olema paljude inimestega otsesuhtlemiseks, iseloomudest tuleneva kergestisüttiva rahutusetunde jahutamiseks, väikeste laste eest hoolitsemiseks, kui elus ettetulevad keerulised kriisisituatsioonid seda eeldavad, põhimõtetele kindlaks jäämist ka siis, kui skeptiline meel veel ei usu, et elu muutused on pöördumatud ning ees ootab aeg, milleks tuleb selget silma ja meelekindlust harjutada ja esindada kooli sellistel kohtumistel, mis eeldab oskust toime tulla senise ilma liidritega, kes on harjunud elule pigem materiaalsest vaatevinklist lähenema.
Käesoleva blogisissekandega seondub meediumväljaanne nr. 3, mida saad lugeda vasakpoolse tulba ülasahtlitepaarist pealkirjaga "Maapealsete inglite meeskonna haridusleht."
Usume, loodame ja vaatame armastuses Sinu hinge poole, et Sa süütaksid enda hingesädemega leegi kõrgema valguskeha suunas kui seni oli kasutada antud ja et süda ei jahtuks ka rasketes ülestõusueelsetes oludes.
NB! Traditsiooniline soovitus on siia teksti alla mõtluskastidesse arvamusavaldus näha jätta või lisada kommentaar pikema sõnumi või e-kirja näol.
Armastusega Maria Ingliterapeut&Inglid Maa Vaimsest Hierarhiast&Agharta esivanemate mälupank

1 kommentaar:

  1. Äitah Maria ja Inglid ning Aramastus ja Valgus olgu alati teiega! Koos me suudame kõik probleemid lahendada.

    VastaKustuta