Esimese blogiklassi logopildi loomise lugu asub alates 03.01.2012 kooli materjalilaos

http://www.box.com/s/1d2kj3xfn2oiim0eermc

Pildi autor on Saksa fotograaf Bernhard Lang, kelle tegemisi saad jälgida siit:
http://www.bernhardlang.de/







pühapäev, 25. detsember 2011

Meediumkirja "Reisile inglitega, ilmapuukooli südamesse" saabumise eelhäälestus.


"Angel(experiment)." Robert Donaghey

Armas teeline!
20.12, 2011 sai Maria Facebooki kirjalikku teadet edastades samaaegselt ka endale inglitest teejuhtide käest sõnumi, et tema enam kui 3-aastane kanaldajaks, ingliterapeudiks ja kooli maiseks liidriks treenimise õppetöö kuulutati lõppenuks ja ees ootab aeg, mis hakkab avataridest meeskonnaliikmeid planeedi ülestõusueelseks ilmapuurahva teenimiseks kokku koguma.
Enne kui asume avaldama selleks otstarbeks loodud Virtuaalse Inglite Juhitud Galaktilise Inimese Suhtlemiskooli "Ilmapuulaste kasvatus" meediumkirja "Reisile inglitega, ilmapuukooli südamesse," palume Sul täna olla siin lihtsalt külaline ja võtta istet Facebookilehe Maria Ingliterapeut praeguse tunnusfoto autori, Robert Donaghey kodulehe filmisaalis, kus peab kõnet diktaatori tegelaskuju, mis palub andeks inimkonnale tehtud kuritegude eest ja äratab sõdurite kehasse kätketud hingi valgustöölise missioonile - tingimusteta armastuse energia teenimisele ja ühisteadvuse võrgustiku sageduse tõstmisele.
Minevikuvarjust esile tõusnud masside hukutaja oletatava hingekeha ülevaltpoolt nähtud sõnumi kaudu puudutab Looja koos ingliperega Sinu Inimliku Kõrguse avatarikeha aktiveerimisnuppu, paludes mõista kõigi inimhingede kehastumiste eesmärke, Looja poolt määratud evolutsiooniprotsessi tähendust ning arenguloo seaduspärast tulenevaid eluringide saatuste tagajärgi.
Mitte keegi praegu siin planeedil elavatest inimestest ei ole puhas negatiivsete tegude karmast ja keegi ei ole saanud võimalust saabuda siia planeedile ilma nõusolekuta aidata kaasa Looja plaanile, Maa ülestõusuprotsessi õnnestumisele.
Uus aeg sirutab valguseingli kaudu Sulle siin praegu käe ja palub avada süda suure ilmapuurahu vastuvõtuks, millega 2011. aasta jõulupüha esimest päeva kaunistada ja andestada kõigile senitehtud vead, saades ise ingliteelt juhitud käitumise eeskujuks.
http://www.artisticgenius.com/Speech.html
Täname kunstnikku kaashingede toitmise eest ja südametule äratuse eest! Täname ingleid, kes talle loomiseks inspiratsiooni annavad!
PS! Maria teeb seni kõiki töid ja katsetusi vaid enda kogemuse najal, seetõttu edastame juhise filmist elamuse saamiseks tema kogemusest lähtuvalt. Maria katse oma arvuti jõul filmile ligi pääseda näitas, et selle video jaoks oli tal vaja aega varuda ja lasta kõne videol taasesitleda, sest alles korduses saavutas video üleslaadimine katkematu kulgemise ja kogu sõnum jõudis oma hingestatuses tema kui vaatlejast kuulaja südameni.
Ole siis kallis ja märgi oma arvamus teksti all asuva(te)sse mõtlusesahtli(te)sse. Eriti meeldiks meile seal Sinu tõsimeelselt esitatud kommentaari lugeda, mis näitaks, et sõnum jõudis õige adressaaadini, kellele läheb korda teise looja katse maailmarahu säilimisele kaasa aidata. See oleks esimene Sinupoolne samm galaktilise ühiskonna reeglistiku Ühe seadus ja Kahe seadus omakstunnistamise suunas, mis toetavad nii üksikisiku hinge kasvu kui üksteisega suhtlemises olevate inimeste hingede eest hoolitsemist. Galaktilise käitumismudeli juurutamise sügavam tähendus saab kõigile selgeks perioodil, mil planeedile laskuvad Galaktilise Föderatsiooni rahusaadikutest nõuandjad Maale sarnaselt, aga teadvustasemelt kõrgemalt ja galaktilise inimese elunorme järgivalt Siiriuselt, et õpetada noorema venna staatuses olevat Maa elanikkonda ajutises keerulises kriisiolukorras toime tulema.
Videovaatajate tagasisidest teeme üldise kokkuvõtte ka Robet Donaghey´le, et ta teaks, millist reaktsiooni aitas tema valgusingel esile tuua. Soovi korral võid talle ka ise oma mõtteid edastada, aga oleks kena, kui sellest siis ka siia teate maha jätaksid.
Meediumkiri "Reisile inglitega, ilmapuukooli südamesse" on ühtlasi Maria õppetöö kokkuvõte; näide tema kui ingliterapeudist kanaldaja erialaoskustest, mis muuhulgas selgitab ka Maria identiteedilugu; mitme allika vahendusel jagatud teadmised Loojast kui Jumal Ülimjõust, inglitest, kanaldamisest, ingliteraapiast ning esmased viited ilmapuukooli suundadest, millest on Mariale praeguseks teada antud.
Nagu juba käesolevast blogijutust näed, ei räägi Maria enam enda "mina" abil vaid kirjutab teksti professionaalsele kanaldajale omaselt allikale au andes ja enda isikut vaid teejuhtidest sõnumiloojate nägemusena sisse tuues.
Tähelepanu! Lisamärge 28. 12, 2011
Maria&Inglid kanali 1. läkitus, mis seondub selle blogitekstiga, anti täna avalikule lugemislauale. Leiad, kui suundud vasaktulba ülaossa inglipere pildini, mis tervitab rubriiki "Maapealsete inglite meeskonna haridusleht." Selle kuulutuse alla postkasti hakkab meediumkiri edaspidi regulaarselt ilmuma, aga praegusel eelpostteate avaldamise perioodil ilmuvad esimesed 3 numbrit ootelseisva materjaliga, mille lugemisest saab abi see, kes
~ soovib astuda kooli arendusmeeskonda,
~ annetada koolile materiaalset abi või
~ õppida ingliteadvust rohkem usaldama ja
~ saada lihtsa lugemismaterjali kaudu tuttavaks maailma toimimismudeli baasmõistetega, mis on vajalik teave ümbritseva keskkonna mõistmiseks ja hingelise tasakaalu säilimiseks.
Kui soovid reisikirjade avaldamise teateid ka enda e - mailile, esita taotlus aadressile angelwing.sassi@gmail.com
Lisakontaktandmeid leiad vasaktulba ülaosast lootusesilla alt avanevast "Ilmapuulaste teejuhi" lehelt "Pealiinist."
Rahu ja rõõmu kõigi lugejate hinge, usku, lootust ja armastust ühisperekonnana kokkusaamisesse ja energiat ning vaimsust jõuluajast ilusaima aasta sündmuse tegemisse!
Armastusega Maria Ingliterapeut&Inglid Maa Vaimse Hierarhia vaimgrupist&Agharta avataride esivanemate sõnumirahu mälupank

1 kommentaar:

  1. Some men in this region should not wear too long pants/trousers

    VastaKustuta